Lediga Tjänster

Vill du arbeta med IT- och informationssäkerhet i utvecklingens absoluta framkant?

Engvall Security AB utvecklar sin verksamhet inom flera olika branscher och är i stort behov av att välkomna fler kollegor! Vårt team består idag huvudsakligen av seniora säkerhetskonsulter med spetskompetens inom allt från policys till penetrationstest men vi söker även juniora medarbetare som vill växa in i rollen.

Seniorkonsulter
Du har ett gediget kunnande och en omfattande erfarenhet från säkerhetsarbete i olika IT-system alternativt motsvarande kompetens och erfarenhet avseende informationssäkerhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som civilingenjör eller liknande. Vi uppskattar om du dessutom innehar ett eller flera relevanta certifikat.

Juniorkonsulter
Du kommer direkt från högskolan eller har arbetat några få år. Du har drivet och viljan att utvecklas till att bli en toppspelare inom IT- och informationssäkerhet. Vi ser gärna att du har en bakgrund som civilingenjör eller liknande.

Känns detta som något för dig? Tveka inte att kontakta oss så bokar vi in en lunch och berättar mer om vårt team och vår verksamhet. Rätt resurser erbjuds absolut marknadsledande förmåner samt i övrigt en arbetsmiljö med aktiviteter och kollegor utöver det vanliga.

Välkommen med din ansökan!